Дървени лъжици и съдове В дървените кухненски пособия се развъждат

...
Дървени лъжици и съдове В дървените кухненски пособия се развъждат
Коментари Харесай

Никога не слагайте тези неща в миялната машина

Дървени лъжици и съдове

В дървените кухненски принадлежности се развъждат бактерии, които могат да заразят останалите съдове в миялната машина и за това по-добре ги измивайте на ръка.



Тенджери под налягане
Може и да не ви се има вяра, само че не слагайте ТЕЗИ съдове в миялната машина
Съдомиялната машина е доста комфортен апарат, изключително в случай че семейството ви е по-голямо, а вие сте заети и имате куп други задължения. За да...

Знаем какъв брой е досадна за миене, само че имайте едно мислено. Много допустимо в многото дюзички и тесни детайли на капака на тенджерата да заседне неразтворено количество препарат за миялна и то от своя страна да се озове в идващото ядене, което приготвяте.

Ножове

Горещата бликам, нападателният препарат затъпяват острието на ножа и го захабяват доста по-бързо, в сравнение с в случай че се мие на ръка и по този начин функционалността му ще спадне за доста по-кратко време. Това е поради наситения с измиващи съставки детергент за миялна машина.

Термо чаши за кафе за на открито

Високата температура на водата и мощната бликам скапва вакуума и уплътненията на тези чаши и сигурно ще съсипете обичаната си чаша, в случай че я пуснете в миялната машина.
Грешките, които позволяваме при потребление на съдомиялна
Съдомиялните към този момент са станали част от живота ни, през днешния ден те са неразделна част от актуалната кухня. За да употребявате съдомиялната машина...



Чугунени съдове

Най-често точно по тях остават недобре почистени загорели останки, но чугунът ще изгуби блясъка си, в случай че се мие постоянно в миялната машина.

Кристални сервизи

Силната бликам и горещата вода са меко казано рискови за скъпия и гальовен кристал и най-вероятно ще ги извадите натрошени в случай че ги измиете в миялната.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР