Държавно предприятие Национална компания Железопътна инфраструктура“ организира церемония по Рязане

...
Държавно предприятие Национална компания Железопътна инфраструктура“ организира церемония по Рязане
Коментари Харесай

Режат лентата на 4 надлеза по линията Септември-Пловдив

Държавно дружество Национална компания „ Железопътна инфраструктура “ провежда гала по „ Рязане на лента “ за привършване на строително-монтажните действия по плана за рационализация на железопътния сектор Септември–Пловдив с създаване на 4 броя пътни надлези. Те са на територията на Пазарджишка и Пловдивска области - в село Ковачево, село Триводици, град Стамболийски и село Златитрап (гара Тодор Каблешков).

Официалната гала за приключването на плана ще се организира на 17 май 2018 година от 11.00 часа непосреднствено пред пътния надлез в региона на гара Стамболийски, град Стамболийски.

Обща стойност на плана е 19 998 000 лв., от които 16 998 300 лв. - безплатна финансова помощ от Кохезионния фонд на Европейски Съюз и 2 999 700 лв. като национално финансиране.

В церемонията по „ Рязане на лента “ ще вземат участие представители на Директива за птиците НКЖИ, Министерството на превоза, осведомителните технологии и известия, кметовете на заинтригуваните общини, реализатори на строително-монтажните действия и на строителния контрол, медии и жители.

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР