Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкън заяви, че няма усещане

...
Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкън заяви, че няма усещане
Коментари Харесай

Блинкън: Няма усещане за умора по отношение на подкрепата за Украйна

Държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкън съобщи, че " няма чувство за отмалялост " измежду съдружниците от НАТО във връзка с помощта за Украйна и добави, че Съединени американски щати чакат спомагателното финансиране за Украйна на президента Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в да бъде утвърдено от американския Конгрес през идните седмици, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 12123
" Трябва и ще продължим да поддържаме Украйна ", сподели още той след среща на НАТО за Украйна в Брюксел и добави, че всяка една страна членка на НАТО е изразила трайна поддръжка за Киев.

Блинкън сподели още, че ще работи с израелците по време на визитата с в Израел през идните дни, с цел да види дали може срокът на прекратяването на огъня, което разреши да бъдат освободени заложници, отвлечени от " Хамас ", да бъде продължен. Той сподели, че продължаването на паузите би означавало, че ще бъдат освободени още заложници и че в Газа ще може да влязат още помощи. " Ясно е, че това е нещо, което желаеме. Смятам, че то е и нещо, което Израел желае ", добави Блинкън.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР