Държавният глава вече има нов съветник.Антон Кутев, който бе съветник

...
Държавният глава вече има нов съветник.Антон Кутев, който бе съветник
Коментари Харесай

Антон Кутев стана съветник на Румен Радев

Държавният глава към този момент има нов консултант.

Антон Кутев, който бе консултант на служебния министър председател Стефан Янев и представител на двете служебни държавни управления предходната година, е назначен от президента Румен Радев за консултант по парламентарните въпроси.

Антон Кутев е роден в София на 13 септември 1968 година Завършва приблизително обучение в 119 ЕСПУ „ Вл. Башев “ в столицата. Магистър в НХА „ Н. Павлович “ София със компетентност „ Изкуствознание “. От 2003 до 2007 година е общински консултант в Столичния общински съвет, член на Управителния съвет на Общински приватизационен фонд. От 2007 до 2009 година е заемал поста търговски шеф на „ Business week България “, написа struma.bg.

Избран е за депутат в 41-ото и 42-ото Народно заседание. От 2017 до 2021 година е определен за депутат в 44-ото Народно заседание, където е оглавявал Комисията по взаимоотношението с неправителствените организации и жалбите на жителите.

През 2021 година заема поста на консултант на министър-председателя и представител на двете служебни държавни управления, назначени от президента Румен Радев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР