Държавният глава ще гласува в 11.00 часа в Професионалната гимназия

...
Държавният глава ще гласува в 11.00 часа в Професионалната гимназия
Коментари Харесай

Вижде президентът и лидерите къде и кога ще гласуват утре frognews.bg

Държавният глава ще гласоподава в 11.00 часа в Професионалната гимназия по превоз „ Макгахан ” в София (район „ Слатина ”, ул. „ Кадемлия “ №15).

Вицепрезидентът ще упражни правото си на глас в Софийската професионална гимназия по електроника „ Джон Атанасов “ (ул. „ Райко Алексиев “ №48) в 11.00 часа.

 

Предизборните централи на политическите партии осведомят къде и по кое време ще гласоподават техните водачи. Ето до този миг какво се знае:

 

Кирил Петков , съпредседател на „ Продължаваме промяната “ (ПП), ще гласоподава в 12 часа в 133-о СОУ " А. С. Пушкин " в град София. Това оповестиха от пресцентъра на политическата групировка.

 

Асен Василев , съпредседател на Политическа партия, ще гласоподава в родния си град Хасково в 28-а изборна секция в ранния следобяд.

Точният час ще бъде конкретизиран по-късно, прибавиха от Политическа партия.

 

Мая Манолова , водач на политическа партия Изправи се България ще гласоподава на 02.10.2022 година в 11:30 часа на ул. Русалийски проход №12, в 58 изборна секция, разкрита в постройката на 6-то помощно учебно заведение в гр. София.

 

Председателят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ ще гласоподава за Народно заседание в 10:01 ч. в неделя. Лидерът на Движение за права и свободи ще упражни правото си на глас в 1-ва секция на главно учебно заведение „ Пейо Яворов ” в Кърджали.

 

Вицепремиерът по публичен ред и сигурност и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев  ще упражни правото си на глас в 10.00 ч в неделя, 2 октомври, на изборите за Народно заседание. Избирателната му секция е бившето ОУ „ Георги Бенковски “, в този момент филиал на „ Душо Хаджигенов “, ул. „ А. Папазов “ 18 в Пловдив.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР