Държавният глава Румен Радев е напомнил на френският президент Емануел

...
Държавният глава Румен Радев е напомнил на френският президент Емануел
Коментари Харесай

Да се търси отговорност от РСМ, настоя Радев пред Макрон

Държавният глава Румен Радев е напомнил на френският президент Емануел Макрон , че, по този начин и препоръчаната точно в рамките на , а вписването на българите в конституцията на РСМ е наложителна стъпка преди началото на преговорния развой. Това е станало по време на среща на президентите в Брюксел, провела се в границите на изключителното зседание на Съвета на Европейски Съюз.

Институциите в РСМ би трябвало да потвърдят с резултати, че в действителност се стремят към европейска интеграция, е настоял Радев пред Макрон.

" Наблюдаваме на конституцията , а вместо това в страната се води следващата антибългарска акция ", е показал Румен Радев и е изброил закононарушенията от ненавист в последните месеци - палеж и, както и. Това буди въпроси за ролята и отговорността на институциите в страната , акцентира президентът Радев.
 Румен Радев: РСМ е в положение на несъгласие - до момента в който не впише българите в Конституцията си, няма Европейски Съюз
Румен Радев: РСМ е в положение на несъгласие - до момента в който не впише българите в Конституцията си, няма Европейски Съюз

Президентът ще повдигне въпроса пред европейските водачи

Двамата президенти са отбелязали положителното партньорство сред България и Франция в енергетиката , както и вероятностите за неговото следващо развиване. По време на срещата българският държавен глава е изразил и интереса на страната ни да придобие изтребители на лизинг от своите съдружници като краткотрайно решение за обезпечаване на отбраната на българското въздушно пространство до приемането на ескадрилата F-16 .

Присъединяването на България към Шенген и вероятните подходи за реализиране на това, също са били акцент на срещата.
 Снимка 605897
Източник:
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР