Държавният департамент на САЩ днес издаде предупреждение за сигурността, в

...
Държавният департамент на САЩ днес издаде предупреждение за сигурността, в
Коментари Харесай

Вашингтон твърди, че Русия ще засили ударите по Украйна, зове американците незабавно да напуснат

Държавният департамент на Съединени американски щати през днешния ден издаде предизвестие за сигурността, в което се споделя, че през идните дни Русия ще ускори напъните си за нанасяне на удари по украинската цивилна инфраструктура и държавни институции и поради това американското посолство в Киев прикани жителите на Съединени американски щати, които към момента са в Украйна, неотложно да изоставен страната, предадоха Асошиейтед прес и Българска телеграфна агенция.

" Ако чуете мощна детонация или се включат сирени, неотложно потърсете прикритие ", се споделя в предизвестието на Държавния департамент. Предупреждението беше издадено, откакто през вчерашния ден американското разузнаване разсекрети информация, съгласно която Русия е активизирала напъните си да нанася удари против цивилната инфраструктура, сподели осведомен чиновник.

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън беседва в неделя с английския министър председател Борис Джонсън, френския президент Еманюел Макрон и немския канцлер Олаф Шолц за своите опасения по отношение на обстрела покрай Запорожката АЕЦ в Украйна. Той прикани надзорния орган на Организация на обединените нации за атомна сила да посети централата. Според цитирания американски чиновник обаче информацията от разузнаването не е съответно обвързвана със Запорожката АЕЦ.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР