Държавните и правителствените ръководители на страните от Европейския съюз се

...
Държавните и правителствените ръководители на страните от Европейския съюз се
Коментари Харесай

Извънредна среща в Брюксел за резултатите от евроизборите

Държавните и държавните ръководители на страните от Европейския съюз се събират изключително в Брюксел, с цел да обсъдят резултатите от изборите.
Промяната в Европа: Пъстър политически набор в Европарламента (ОБЗОР) Във Франция, Англия и Италия, и частично в Германия, печелят партии, които до момента са били на по-задни позиции
Според оповестените от Европейския парламент данни - Европейската национална партия и социалистите губят от досегашните си позиции и след дълги години на взаимно ръководство повече не могат да сформират независимо болшинство.

Европейските гласоподаватели дадоха предходната седмица спомагателна поддръжка за Зелените и за либералите, като по този метод се откри нуждата от необятна коалиция в идващия Европейски парламент.
При съвсем 100% обработени протоколи: Пет партии изпращат депутати в Европейския парламент В чужбина водач е Демократична България
У нас се чака през днешния ден да бъдат обработени всички протоколи за евроизборите.

При 95% % тествани протоколи резултатите са следните. Пет партии изпращат свои депутати в Европейския парламент. ГЕРБ печели с близо 31 %.

Преднината на ръководещите пред Българска социалистическа партия е повече от 6 на 100.

Следват Движение за права и свободи и Вътрешна македонска революционна организация, а гласовете от чужбина, където Демократична България печели първо място, обезпечават един евродепутат от листата.

Официалните резултати ще бъдат оповестени на следващия ден.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР