Държавите в Европа обявяват по-строги мерки в опит да спрат

...
Държавите в Европа обявяват по-строги мерки в опит да спрат
Коментари Харесай

Европа отново затяга мерките срещу коронавируса

 Държавите в Европа афишират по-строги ограничения в опит да спрат огромния брой нови случаи на ковид. В Испания, децата от 6-годишна възраст  ще би трябвало да носят маски в учебно заведение. Във Англия, учениците от горните гласове също ще би трябвало да покриват устата и носа си в коридорите на учебните заведения. 

Германските управляващи приканиха хората да спрат да пътуват до страни и райони, избрани като високорискови. До края на годината бяха неразрешени всички огромни събития. Повечето провинции вкарват санкции от 50 евро за хора без маска в региони, в които носенето им е наложително, осведоми Нова.

" Трябва да чакаме, че нещата ще станат по-трудни в идните месеци в съпоставяне със в този момент през лятото. През лятото всички се радвахме на  свободата и относителната отбрана, която имахме от това, че сме на открито. В идващите месеци ще би трябвало да държим броя на инфекциите невисок, когато сме вътре още веднъж, на работа, учебно заведение и в домовете си ", сподели Ангела Меркел.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР