Държавата трябва да се управлява от народни представители, които идват

...
Държавата трябва да се управлява от народни представители, които идват
Коментари Харесай

След разцеплението в ИТН, все още Продължаваме промяната няма мнозинство, разчита на съвестта на депутатите

Държавата би трябвало да се ръководи от народни представители, които идват всеки ден на работа в тази постройка, а не от сценаристи, някогашни министър председатели в джипки или почетни ръководители от сараи, съобщи вицепремиерът и министър на финансите Асен Василев. Мафията загуби опцията да има държавно управление. От тук нататък думата е на народа, сподели Василев.
Разчитам, че този вид храброст ще бъде инфекциозен и в този парламент ще имаме болшинство от хора, които споделят " Не " на мафията, сподели министър председателят. Ние имаме вяра, че в това Народно събрание има хора, които са господари на себе си и ще имат смелостта да застанат ясно на страната на народа. Ако не се събере такова болшинство, отиваме на избори, добави Асен Василев. Това държавно управление би трябвало да поведе борбата против мафията и конституционно тази борба зависи от задоволително поддръжка в Народното събрание. Ако я няма тази поддръжка, би трябвало да отидем на избори, счита Асен Василев. Когато тръгнахме по площадите обещахме нулева приемливост към корупцията. Законът за КПКОНПИ се бавеше 6 месеца, за правосъдната промяна, за европейския прокурор, съобщи при започване на конференцията министър председателят Кирил Петков. Искам да благодаря за голямата храброст на хора като Радостин Василев, който през последните месеци се бореше с всички сили да пребори мафията в спорта, съобщи министър председателят. Благодаря на Георги Георгиев, Иво Атанасов, Николай Радулов, Деян Петков, Светлин Стоянов. Днес видях едни смели хора, които знаят, че тяхната преданост не е към подмолния артист с неговите 20 -годишни другари и Орлин Алексиев и компания, добави Петков. Тези хора са в действителност смели, България има късмет. Мафията преди малко загуби съдружния си сътрудник. Радостин Василев смъкна доверието си от Слави Трифонов, напуща Има Такъв Народ с други депутати. Това стана на изключителна конференция на депутатите, които взеха решение да смъкват доверието си от водача на Има Такъв Народ Слави Трифонов като обявиха, че мафията е пробила в Има Такъв Народ. Асен Василев акцентира, че по никакъв метод не са стимулирали депутатите от Има Такъв Народ. Ние имаме вяра, че има хора, господари на себе си. Ако не се събере болшинство отиваме към избори. Мафията загуби своето държавно управление в лицето на Има Такъв Народ, подчертаха от Продължаваме промяната. Оказа се, че мафията беше направила една голяма неточност. Те са вярвали, че държат едни свободни хора. Явно има смели хора, които могат да отстояват личните си позиции. Мафията изкарва сред 1-1,5 милиарда лв. на година на " Капитан Андреево "
Мафията на българската граница изкарва сред милиард и милиард и половина на година, съобщи зам.-министърът на земеделието Иван Христанов във връзка абсурда с лабораторията на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево ". " Капитан Андреево " не е просто граница, тя стана знак на ограбването от мафията, изясни Христанов. Заплахите, опитите за корупцията, шантажите, в действителност ни предизвикват. Ние увеличихме екипите освен за тази скица, само че и за всички схеми на същото това задкулисие. Наистина се веселя, че през последните пет месеца нашите дейности станаха забележими освен за хората, които ни поддържат, само че и за хората в Народното събрание, добави той. Той акцентира и огромния проблем с вноса на пестициди, става известно, че нарушаванията за последните пет месеца са нарастнали повече от пет пъти, което е показателно. Потвърждавам, че и други депутати от Политическа партия са заплашвани и на тези хора също ще им бъде дадена защита. Вече има и закани към депутати от Има Такъв Народ - и на тях ще им бъде дадена защита. Мафията не може да тръгне против цялата страна. И да - смяната продължава. Ако бях на мястото на тези от задкулисието, към този момент щях да се опасявам ужасно доста, съобщи министър председателят Кирил Петков. Разбира се, че ще приказваме с депутатите от Има Такъв Народ, обявиха и Петков, и Василев. Ние ще държим на три значими целта да се одобряват в бюджета антикризисни ограничения и нарастването на пенсии, да се одобри Закон за енергетиката и обезщетения за електрическата енергия и приемането на КПКОНПИ, съобщи Василев като задачата е депутатите да гласоподават по съвест, а не като част от партия. Междувременно на конференция на Има Такъв Народ беше пуснат запис на Радостин Василев, който заплашва депутатът на Има Такъв Народ Христинка Иванова, че в случай че също не се отдели би трябвало да се откаже от депутатското си място. Той я твърди, че няма да поддържат Продължаваме промяната. Кризата в политиката и споровете не престават.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР