Държавата се тресе от скандали, а спортният министър в оставка

...
Държавата се тресе от скандали, а спортният министър в оставка
Коментари Харесай

Часове преди преговорите с ПП Радостин Василев засечен в скъп ресторант в Гърция

Държавата се тресе от кавги, а спортният министър в оставка Радостин Василев е бил засечен в безценен ресторант на морския бряг, само че не у нас а в Гърция. Това излиза наяве от обява на . Медията показва, че фотосите са изпратени от читатели, които са го разпознали нощес, към 01:00 часа след среднощ.

Той е бил там нощес, единствено часове преди договарянията с Политическа партия. Василев стана катализатор за отцепването на депутати от Има Такъв Народ, макар че точно с помощта на тази партия той беше посочен и зае поста в ММС.

Според осведомени мястото, на което е бил той в Гърция в действителност е един от най-посещаваните и най-скъпите заведения за хранене в района на първия ръкав на Халкидики. Кухнята е обичайната, само че не всеки може да си разреши да вечеря там. Така да вземем за пример, бърза информация на медиата в Интернет е посочила, че гриловани скариди с лимонен дресинг костват 29 евро. А паста с морски таралеж с лук, чили и билки - 21 евро. Салатите са приблизително към 10-15 евро.

Василев не е бил самичък, а в компания, измежду която има и дами.  

Нощното празненство на Василев става единствено часове преди договарянията с Политическа партия, а на присъстващите направило усещане, че той постоянно говорел за депутати, които да поддържат кабинет на Василев, по този начин и за възможни предварителни избори. Обяснява, че в случай че не получи  избираемо място в партията на Петков и Василев при възможни избори, щял да си направи своя партия.

Твърди се, че на Радостин Василев, както и на другите отцепници от Слави Трифонов, Кирил Петков е обещавал ярко бъдещо и апетитни постове, като особено на вербовчика Радостин дал обет да поеме Министерство на вътрешните работи на мястото на Бойко Рашков, написа медиата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР