Държавата ни е на това ниво, че явно едни полицаи

...
Държавата ни е на това ниво, че явно едни полицаи
Коментари Харесай

10 месеца дебнат ченгета как точат бензин от патрулки

Държавата ни е на това равнище, че очевидно едни служители на реда от Павликени са принудени да вършат това, с цел да се усещат добре. Сигурно ще се оправдаят, че са им били ниски заплатите.

Това съобщи в ефира на " Здравей, България " продуцентът на " Господари на ефира " Джуди Халваджиян по отношение на следствието, извършено от предаването, в което хванаха служители на реда от Павликени да крадат гориво от патрулки.

" Ние получихме сигнал за тази скица преди 10 месеца и тогава заложихме камерите. Ние доста елементарно щяхме да покажем един образец, по тази причина 10 месеца показахме, че тази скица се ползва и очевидно работи ", сподели още той.

" Те са арогантни, даже не се крият. Нищо не ги тормози, вършат го очевидно, отварят багажа пред хората на обекта и си сипват. То гориво за циркулиране на района и преследване на бандити не остава съгласно мен ", съобщи Красимир Луканов - член от екипа на " Господарите ".

" Имат вътрешен човек в бензиностанцията. Те са част от играта, въпреки всичко им сипват в тубите, знаейки, че е нелегално. Далеч сме мисълта, че това се случва единствено в Павликени, не мислиш, че там хората са гениални и единствено те могат да го измислят. Изненадахме ги, те са били неподготвени. Проследили сме ги до гаража, където разпределят горивото ", сподели още Халваджиян.

" Много хора знаят какво се случва в Павликени, тъй като служителите на реда не са се крили даже. Просто се откри един от тези хора, който ни алармира за всичко, което се случва ", сподели Луканов. /Марица.бг
тагове ченге патрулка бензин
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР