Държавата не може да се меси в работата на Българския

...
Държавата не може да се меси в работата на Българския
Коментари Харесай

Министър Илиев: Абсурдна ситуация! Всички мачове ли ще играем без публика?

Държавата не може да се меси в работата на Българския футболен съюз. Така министърът на спорта Димитър Илиев разяснява в " Денят стартира " по Българска национална телевизия абсурда към идната футболна среща сред България и Унгария.

Както стана ясно, мачът ще се играе на следващия ден в София, на Националния стадион пред празни трибуни, тъй като БФС се притеснява от митинги. Илиев изясни, че Футболната ни федерация упрекват Столична дирекция на вътрешните работи и УЕФА за създалата се обстановка и съобщи, че е неуместно да се лимитират хората да влязат на стадиона.

" Тази обстановка е много неуместна. Искам непременно БФС да намерят решение на тези проблеми, тъй като в случай че в този момент този мач се играе на затворени порти, по какъв начин ще се играе идващия. Затварянето на вратите ще ескалира напрежението, то не го потушава, това не е решение, това не е метод, по който ти да можеш да се схванеш с хората, които са недоволни ", съобщи министърът на спорта Димитър Илиев.

" БФС се пробва да трансферира виновността върху Столична дирекция на вътрешните работи и УЕФА, да излезе нескрито кой какво е писал. Трябва да се види къде е истината ", разяснява още Илиев.
 Бойко Борисов за мача България - Унгария: Срамота! Не може да има надпревари без аудитория
Бойко Борисов за мача България - Унгария: Срамота! Не може да има надпревари без аудитория

" Футболните шампионати са направени още от едно време поради публиката "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР