Държавата Израел беше атакувана със стотици ракети и [безпилотни летателни

...
Държавата Израел беше атакувана със стотици ракети и [безпилотни летателни
Коментари Харесай

За Израел конфронтацията с Иран не е приключила. CNN: Байдън каза...

" Държавата Израел беше атакувана със стотици ракети и [безпилотни летателни апарати], а [Израелските сили за отбрана] предотвратиха тази офанзива по впечатляващ метод ", съобщи Галант, като прикани израелците да останат " бдителни и деликатни към инструкциите, оповестени от ЦАХАЛ и Командването на вътрешните войски ". Министърът на защитата акцентира, че Израел " би трябвало да бъде квалифициран за всеки сюжет ".

" Заедно със Съединените щати и спомагателни сътрудници успяхме да ", продължи Галант. " Бяха нанесени доста дребни вреди - това е резултатът от впечатляващите интервенции на ЦАХАЛ ".

Галант е един от тримата мъже, които съставляват военния кабинет на Израел, дружно с министър-председателя Бенямин Нетаняху и Бени Ганц. Военният кабинет е акредитиран да вземе решение за отговора на Израел на иранската офанзива, съобщи израелски чиновник пред CNN.

В събота вечерта Нетаняху се обърна към жителите на Израел, обявявайки, че Израел се е подготвял за директна офанзива от страна на Иран и е подготвен за " всеки сюжет, както защитителен, по този начин и настъпателен ".

" Определихме явен принцип ", продължи Нетаняху. " Който ни навреди, ние ще му навредим. Ще се пазиме против всяка опасност и ще го вършим с равновесие и увереност ".

 

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън е декларирал ясно на израелския министър-председател Бенямин Нетаняху, че Съединени американски щати няма да вземат участие в нападателни интервенции против Иран , заяви CNN, базирайки се на почитан чиновник на администрацията на Съединени американски щати.

Коментарите са били предадени по време на телефонния диалог, който двамата водачи организираха след ответните удари на Иран против Израел.

 

Байдън декларирал на Нетаняху, че довечера е победа, а в Израел не е ударено нищо " скъпо ", споделя американският чиновник

 

" Израел би трябвало да счита довечера за победа, тъй като съгласно сегашната оценка на Съединени американски щати офанзивите на Иран са били значително несполучливи и са посочили превъзходството на Израел във военните качества - това сподели президентът Джо Байдън на министър-председателя на Израел Бенямин Нетаняху в телефонния им диалог, " заяви въпросният чиновник на администрацията.

, че съвсем всички безпилотни самолети и ракети - в това число над 100 балистични ракети - изстреляни от Иран, са били свалени от небето. Нито една крилата ракета не се е блъснала, сподели служителят, и нищо " скъпо " не е било изумено.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР