Държавата е взела необходими мерки за обезпечаване на сигурността на

...
Държавата е взела необходими мерки за обезпечаване на сигурността на
Коментари Харесай

Министърът на икономиката: Няма опасност за сигурността в оръжейната индустрия

Държавата е взела нужни ограничения за застраховане на сигурността на оръжейните фабрики и хората, работещи в тях, сподели министърът на стопанската система и промишлеността Богдан Богданов по време на посещаване във ВМЗ „ Сопот “. Той посочи, че сега няма евентуален риск за производството и то работи на оптимален потенциал.

Допълнителни ограничения засигурност са взети още след вчерашния пожар в оръжеен склад в Карнобат, благосъстоятелност на предприемача Емилиян Гебрев.

Няма заплаха за сигурността в оръжейната промишленост, а страната е взела всички нужни ограничения, сподели министърътна стопанската система и промишлеността Богдан Богданов.

Тойуточни, че няма евентуална заплаха за оръжейните хранилища, а страната е взела спомагателни ограничения както за държавните, по този начин и за частните предприятия.

Министър Богданов разяснява още, че сега отбранителната промишленост работи на оптимален потенциал, който би могъл да бъде повишен при взимане на спомагателни ограничения за сигурност.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР