Държавата е в изключително добро състояние. Ръстът на БВП е

...
Държавата е в изключително добро състояние. Ръстът на БВП е
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Държавата е в изключително добро състояние

„ Държавата е в извънредно положително положение. Ръстът на Брутният вътрешен продукт е 4%. Брутният вътрешен продукт 2018 ще доближи 105 милиарда лева Минималната работна заплата ще стане 510 лева, а минималната пенсия – 200 лева “ Това съобщи зам.-председателят на ГЕРБ и ръководител на ПГ на партията Цветан Цветанов на работна среща в Силистра с представители на партията от региона. Това оповестиха от ГЕРБ.

Той добави, че за защита ще бъдат отпуснати спомагателни 165 млн. лева „ Ще бъдат отделени и 750 млн. лева за нарастване на работните заплати на държавните чиновници “, сподели още зам.-председателят на ГЕРБ.

 2 „ Въпреки тези положителни вести и идното европредседателство, опозицията се пробва да измести центъра на вниманието. Те могат единствено да вадят компромати и да се занимават с нелепости. Погледнете какво се случи на Конгреса на Българска социалистическа партия – Корнелия Нинова го употребява да почисти опозицията, като употребява лъжата, че тя желае да ръководи с ГЕРБ “, уточни Цветанов.

Той разяснява, че даже информацията, която Българска социалистическа партия изнесоха за общинските съветници от Силистра, се оказа, че двама от тях даже не са от ГЕРБ. „ Българска социалистическа партия могат единствено да разрушават, като в това време не оферират нищо градивно. Търсят единствено проблеми, които да хвърлят в обществено пространство, като след това да ги доукрасяват “, безапелационен бе водачът на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Цветан Цветанов прикани структурите на ГЕРБ в Силистра да бъдат дейни и да се готвят още занапред за локалните избори през 2019 година „ Нека да прегледаме активността на общинските ни съветници. Да преценим дали са дейни и имат ли нужния престиж пред локалната общественост и където има потребност – да се приготвят подобаващи претенденти “, съобщи Цветанов.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР