Дария Дугина, дъщерята на руския , е загинала при експлозия

...
Дария Дугина, дъщерята на руския , е загинала при експлозия
Коментари Харесай

Взривиха колата на идеолога на "руския свят" Александър Дугин, дъщеря му е била в нея

Дария Дугина, дъщерята на съветския, е починала при детонация на автомобил Toyota Land Cruiser Prado край Москва, съобщи ТАСС, базирайки се на Андрей Краснов, началник на публичното придвижване " Руски небосвод " и прочут на починалата. Информацията е на Българска телеграфна агенция.

Според уеб страницата Gazeta.ru самият Дугин също е трябвало да пътува в джипа, само че в последния миг се е качил в друга кола.

" Близо до село Болшие Вяземи е избухнала експлозия, колата се е запалила незабавно, напълно е била обхваната от пламъци, тя е изгубила надзор, тъй като е карала с висока скорост и е изхвърчала на отсрещната страна на пътя ", описа той.

" Това е колата на татко ѝ, Даша кара друга кола, само че през днешния ден тя караше неговата, а Александър Гелиевич пътуваше по различен метод. Той се върна и беше на мястото на нещастието. Доколкото разбрах, цел е бил директно Александър Гелиевич, а може би и двамата ", добави още Краснов.

Александър Дугин е 60-годишен руски и съветски мъдрец, политолог, социолог, преводач. Наричан е и е създател на плана за евразийска страна, който на процедура съставлява възобновяване на Съюз на съветските социалистически републики. Ръководител е на Центъра за консервативни проучвания и създател на Международното евроазийско придвижване в Русия. Дугин е идеолог на неоевразийството - течение в съветския консерватизъм, което приканва към основаване на свят с повече полюси, сливане на евразийското пространство (Русия, Европа и Близкият Изток) в контраст на англосаксонските страни (САЩ и Канада, Англия и Ирландия, Австралия и Нова Зеландия).
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР