Дарителите на хунтата ГЕРБ, която усвои“ милиарди на гърба на

...
Дарителите на хунтата ГЕРБ, която усвои“ милиарди на гърба на
Коментари Харесай

След „усвоени“ милиарди: Вижте дарителите на ГЕРБ – доктор с 1,5 млн. заплата на година и лидер на СДС, от Бойко нито лев

Дарителите на хунтата ГЕРБ, която „ усвои “ милиарди на гърба на народа, лъснаха! Сред великодушните към хунтата са лекар с годишна заплата от галактическите 1,5 милиона лв., както и районен водач на патерицата Съюз на демократичните сили.

Това научи Narod.bg от обява на Георги Георгиев – Гошо Боеца, създател на БОЕЦ.

Ето цялостния текст:

ВИЖТЕ донорите на ГЕРБ. Не е скандално, срамно е! Срамно е, че тази проведена незаконна група е „ усвоила “ няколкостотин милиона единствено от партийна дотация и още няколко десетки милиарда от бюджет, общини и европейските фондове, а съвсем няма донори и лични доходи!

На това му се вика паразит. Пример, че тези са привикнали единствено да взимат, а не да дават. Видно, че Бойко Борисов да вземем за пример НЕ Е дарил нито лев на личната си партия.

Все отново има малко информация на формалният уебсайт на ГЕРБ. За 2011 година описът е без имена и данни за донорите – прилагаме фотография. Пълна бистрота, както се споделя.

Реклама

За 2019 година има оповестена една декларация за подаяние от 8000 лева от Кирил Панайотов – гр. Русе. Можем обосновано да предположим,  че това е същият Кирил Панайотов, началник на една частна русенска клиника, който стана прочут, като постоянен рекордьор по заплата измежду болничните шефове – над 122 000 лева заплата на месец или към един милион и половина годишна заплата и то в най-тежките коронавирус години , когато здравната система изнемогваше, а на медиците на първа линия даваха по хиляда лв.. 

Клиниката, която е управлявал Панайотов, има контракт със Здравната каса. Фактически е дарил към една своя отплата. Интересно е и че ГЕРБ са разгласили декларацията на Панайотов с всичките му персонални данни – ЕГН, номер на персонална карта и дата на издаване,  адрес и така нататък Заличили сме ги.

За 2021 година също са разгласили данни за няколко донори. Има забавни имена, влезте в уеб страницата и ги разгледайте.

Някои са известни с получените по времето на ГЕРБ милиони от публични поръчки. И са дарили някой лев.

Дето се вика – захлебили са. Прави усещане Генади Велков – регионален ръководител на Съюз на демократичните сили Видин, който е дарил рекордните 9500лв на… ГЕРБ!
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР