Дарина Сарелска е получила солидно обезщетение от 160 000 лева

...
Дарина Сарелска е получила солидно обезщетение от 160 000 лева
Коментари Харесай

Нова даде 160 бона на уволнената Дарина Сарелска! Медията плати 20 заплати накуп на отстранената си шефка на новините

Дарина Сарелска е получила солидно обезщетение от 160 000 лв. поради уволнението си като началник на новините на Нова телевизия, научи HotArena.

В подмяна началниците й поискали да резервира цялостно безмълвие и да не разяснява обществено претекстовете за отстраняването си от поста.

Съобщението на медията за промяната на Сарелска пристигна на 11 август, а самата тя научила за уволнението си вечерта на 10-и в разгара на летните отпуски и останала неприятно сюрпризирана от решението на шефовете си. Отстраняването й обаче не е изненадващо, тъй като единствено преди 3 месеца тя замеси малкия екран в величествен скандал, откакто журналистът Васил Иванов я упрекна в цензура и че е серпантина негови следствия, след което той напусна канала. Силва Зурлева, член на Борда на шефовете, пое оперативното ръководство на новините.

Медията излезе с обичайното учтиво известие, посредством което благодари на Дарина Сарелска за нейната работа. В същия дух към този момент някогашната шефка на новините също благодари на досегашните си работодатели. Васил Иванов, който от няколко дни към този момент е в Канал 3, назова Сарелска „ къртица ”, която снася информация на хората, които той e разследвал. Още през април в разгара на абсурда се говореше, че глaвният изпълнитeлeн диpeĸтop нa „ Hoвa бpoyдĸacтинг гpyп ” Дидиe Щoceл e paзпopeдил личнo yвoлнeниeтo нa Дapинa Capeлcĸa, само че изчакал да мине време.

Дарина ще вземе вкупом обезщетение от 20 работни заплати. Тя получава по 8000 лв. месечно, тъй че си отива вкупом със 160 бона.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР