Дарина Радева, дъщерята на президента Румен Радев, ще пчели по

...
Дарина Радева, дъщерята на президента Румен Радев, ще пчели по
Коментари Харесай

Дъщерята на президента Дарина Радева с тлъст хонорар за новия филм

Дарина Радева, дъщерята на президента Румен Радев, ще пчели по 400 лева дневно, за първата си основна роля, във кино лентата на режисьора Максим Генчев   " 1349 " по повестта на Иван Вазов " Иван Александър “.

" Дарина ще има контракт. Българска национална телевизия има цена, която е таван и да искам-не може, няма от кое място. Това е огромна роля, а тя е доста готова по тази причина, тъй като е дисциплинирана като човек. В киното е трудоемко, би трябвало да се изстрелваш. В театъра е някак по-лесно- излизаш на сцената и започваш, къде е добре, къде е зле... А тук е объркано-финал се снима като начало, би трябвало да си наясно от-до ", разяснява Генчев пред  " Галерия “.

Важна детайлност е, че младата дама е минала през всички стадии сполучливо и не е сграбчила главната роля върху която ще паднат светлините на прожекторите, поради татко си Румен Радев.

" Дарина мина през кастинг, който е наложителен за всички искащи. На него се явяват студенти от НАТФИЗ, изпратили  предварителното фотоси. Повечето от тях са млади девойки, тъй като героинята-еврейката Сара, в която царят се влюбва е била 18-20годишна, когато двамата се срещат. Владетелят е впечатлен от хубостта и мозъка й. Повикахме 20-тина девойки, предвид на техните благоприятни условия. От тях избрахме единствено  три, като и трите ще се превъплътят в разнообразни контрастни функции “, споделя режисьорът. Снимките стартират през април край Велико Търново, както и в Бачковския манастир.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР