Дарина Павлова изкара Нова година в компанията на семейството, а

...
Дарина Павлова изкара Нова година в компанията на семейството, а
Коментари Харесай

Синът на Илия Павлов - топкрасавец и мултимилионер на 24 г.

Дарина Павлова изкара Нова година в компанията на фамилията, а дни след нея синът й Илия-Калоян Павлов, който е плод на любовта й с Илия Павлов, навърши 24 години.

„ Без значение от възрастта ти, ще те обичам безпределно. Толкова съм признателна на Бог, че избра мен за твоя майка. Честит рожден ден, сине “, написа щастливата майка честитка под фотография на двамата на плажа на морето.

В момента Павлова си почива в компанията на пластичния хирург Джовани Ангиолини и приятелки. От своя страна докторът не приказва за персоналния си живот, само че назовава Дарина „ дамата на сърцето си “.



Илия Павлов танцува блус със брачната половинка си Дарина през 1998 година

Прави усещане, че Илия-Калоян Павлов се е трансформирал в много прелъстителен млад мъж. Той има напълно лека образна аналогия с татко си - най-вече в очите и устните. Казват обаче, че младежа, който наследи стотици милиони $ след разстрела на баща си Илия Павлов, имал съвършенно друг темперамент от този на мафиота. " За разлика от боса на " Мултигруп ", който си остана до поледно мутра, Илия-Калоян е внимателен и въобще не е нападателен ", разказват го негови другари.

Младият благородник живее от години в Америка, постоянно отскача при майка си в Рим, и доста рядко си идва в България.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР