Дарина Павлова е пълна с изненади, коя от коя по-съблазнителни.

...
Дарина Павлова е пълна с изненади, коя от коя по-съблазнителни.
Коментари Харесай

Дарина Павлова се сгоди, мисли за сватба

Дарина Павлова е цялостна с изненади, коя от коя по-съблазнителни. Мадам Мулти, както назовават бизнесдамата, постоянно предизвика със сексапилни снимки от профилите си в обществената мрежа, само че този път хвърли същинска бомба, написа show.blitz.bg.

Явно тази Коледа ще е от сбъдващите най-съкровените стремежи на апетитната брюнетка, тъй като тя получи най-големия си подарък малко по-рано.

 



От изявления в профила й в обществената мрежа излиза наяве, че Дарина Павлова към този момент носи на ръката си пръстен под формата на змия с десетки диаманти, а мотива за него е повече от парещ - годеж!

Бъдещият брачен партньор на Мадам Мулти е италианският секссимвол Джулио Берути, който е 21 години по-млад от нея. Любопитното в тази ситуация е, че двамата сякаш се бяха разделили, само че очевидно силата на любовта им е победила.



" Най-добрата връзка е когато можем да бъдем най-хубави другари и любовници в едно и също време ", написа Павлова в профила си, на което незабавно получи десетки мнения и честитки.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> -->
НАПИШИ КОМЕНТАР