Дари за мама Дари - това моли малкият Александър, който

...
Дари за мама Дари - това моли малкият Александър, който
Коментари Харесай

Да помогнем на мама Дари

" Дари за мама Дари " - това моли дребният Александър, който не помни мама здрава, витална и грижеща се за него. Напротив, от най-ранна детска възраст на него му се постанова да оказва помощ на Дари и да бъде нейна мощ и опора в битката и с множествената склероза (МС).
Всичко стартира през 2006 година, когато Дари вижда, че има нарушавания в зрението, последвано от подлата диагноза.
 Малката Кая има потребност от средства за интервенция Малката Кая има потребност от средства за интервенция
Кая Димитрова е родена на 05.07.2020 година в окръжна болница Сливен. През целия интервал на бременността не е имало никакви проблеми, само че...
Здравната каса отхвърля лекуване, а заболяването не губи време и последователно обгръща цялото ѝ тяло. Към момента на писане на историята, Дари не може сама да опише обстановката и персоналните си чувства заради обездвижване на пръстите на ръцете си.
След раждането на Алекс заболяването се настанява по-осезаемо в живота им и се стартират опити за пробни лекувания в разнообразни здравни заведения, само че без резултат. След няколко тежки пристъпа Дари е на инвалидна количка и върви към цялостно обездвижване… едвам на 41!
Сега Дари и Алекс молят за помощ, с цел да може Дари да се подложи на трансплантация на стволови кафези в Русия, с потвърдени резултати при други българи със същата диагноза.
Най-голямото предпочитание на Алекс е мама да го придружи на съревнование по карате, а единственото на Дари е да може да го прегърне сама, без да ѝ оказват помощ. Все още се чака офертата за лекуване, само че сумата е огромна, по тази причина не би трябвало да се губи време.
 Малката Йоана има потребност от средства за лекуване Малката Йоана има потребност от средства за лекуване
Йоанка е единствено на 11 месеца, само че вместо родителите ѝ да се радват на моментите от първите ѝ стъпки и думички, те са изправени пред огромна...
Нека сбъднем фантазията на Дари и Алекс за естествен живот!
Вижте по какъв начин да
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР