Дари е артистичният прякор на твореца Драган Милев. Определян от

...
Дари е артистичният прякор на твореца Драган Милев. Определян от
Коментари Харесай

Дари, който рисува върху маси и врати, открива изложба в Бургас

Дари е артистичният прякор на създателя Драган Милев.

Определян от мнозина като интелектуалец, музикант, художник, майстор, странник, фолклорист, откривател на традициите и корените на живота, притежател на свободния български дух, мото екскурзиант, колекционер на мемоари и артефакти, влъхва от нашето съвремие. Имате опция да го срещнете на 23 юни в Бургас. Тогава създателят ще подреди независима галерия в градината на изложба „ Георги Баев ”. Откриването е от 19.00 часа.

Представянето на Дари в Бургас е част от пътуващите му изложения във връзка на неговия 60-годишен празник. Техниката, която употребява, е смесена – въглен, акрил, масло. Произведенията, които ще показа, са към 35 – дървени сандъци, маси, порти, елементи от мебели, статуи от кожа.

Блус и джаз идолите, или както художникът ги назовава „ Учителите по пътя ”, са постоянно ентусиазъм за актьора. Публиката на изложбата ще види емблематичните лица на Амина Симоне, Робърт Джонсън, Ета Джеймс и други Мото екскурзиантът е мощно завързан към своя мотор, модел от 1938 година, по тази причина и го е нарисувал съвсем в действителен размер за изложбата в Бургас.

„ Имам прелестни мемоари от Бургас, когато Пламен Ставрев ме предложения да открия първия блус фестивал преди години и нямам самообладание да се срещна с морските хора ” показа Милев.

За музикалния акцент в програмата ще се погрижи контрабасистът Георги Дончев.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР