Дарения за десетки хиляди левове за родния град Искър не

...
Дарения за десетки хиляди левове за родния град Искър не
Коментари Харесай

Помните ли леля Гошка, спечелила от тотото 68 милиона евро? Животът й днес е съвсем друг!

Дарения за десетки хиляди левове за родния град Искър не стопира да прави най-прочутата тото милионерка вуйна Гошка. От елементарна отрудена жена, която години наред си изкарва прехраната в Испания с пот на челото, българката се трансформира в една от най-богатите дами освен у нас, само че и на Иберийския полуостров. Гошка завоюва преди две години баснословните 67 998 532 евро от испанската лотария.

" Не стопира да оказва помощ на своите другари, родственици и нуждаещи се. Направи подаяние на общината и локалното учебно заведение, купи чисто нова инсталация за Бърза помощ, обнови инвентара на полицията и даде средства за закупуване на нова техника и компютри ", разяснява щедростта на вуйна Гошка Илияна Гложенска от град Искър. От думите й излиза наяве, че фамилията на мултимилионерката е закупило и постройката на остарялата детска градина. Носят се клюки, че вуйна Гошка има желание да я направи обществен дом или различен вид институция за помощ на нуждаещи се.

Леля Гошка постоянно се прибира в Искър, като всякога завръщането й е празник за съгражданите й. В края на лятото тя обновила изцяло остарялата къща, с цел да дава отговор на новия й витален стандарт. Първата й работа откакто се прибере, по думите на искърци, е да отиде на гроба на майка си, която умря малко след облагата. След това Гошка събирала родственици и другари и дружно се забавлявали.

Въпреки желанието обаче вуйна Гошка и брачният партньор й Марин не са се прибирали от август. Те командироват от време на време синовете си Георги и Веселин в Искър, с цел да се грижат за парцелите и да движат активността по даренията. В момента искърци чакат с неспокойствие вуйна Гошка да се завърне за коледните празници, да се почерпят по български и тя да споделя за приказния живот в Мадрид.

Тото милионерката, която над 15 години живее в Испания, прави дарения и в дребното градче Кинтанар дел Рей. Именно там при започване на август 2016 година тя сграбчи втората най-голяма облага от
лотарията " Примитива " в историята на полуострова. Нашенката предоставяла средства на кметството и пособия на небогати и нуждаещи се испанци и българи. Тя също по този начин рационално е вложила и в пазара на недвижими парцели, изкуство, вложила е част от парите в хетерогенен бизнес, измежду който и подобен с интернационалните транспорти. Понастоящем вуйна Гошка и фамилията й живеят в хасиенда за над 1 млн. евро в тузарски комплекс в Мадрид. Роднините й чакат тя да събере семейството в палата за Нова година, което се е трансформирало в традиция съгласно " България Днес ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР