Дарение от 50 защитни костюма за многократна употреба за медиците,

...
Дарение от 50 защитни костюма за многократна употреба за медиците,
Коментари Харесай

Продължават даренията за борба с коронавируса в Стара Загора  

Дарение от 50 защитни костюма за многократна приложимост за медиците, работещи в Центъра за незабавна здравна помощ при Университетската многопрофилна болница за интензивно лекуване (УМБАЛ) „ Проф. доктор Стоян Киркович “ в Стара Загора подари през днешния ден, на професионалния празник на хората в бели престилки, заместник-кметът Красимира Чахова.
" Отдавна се занимавам с дарителска активност. Щастлива съм, че съумяха да ми доставят облеклата и тъкмо през днешния ден - на 7 април, Международния ден на здравния служащ, да имам опция по този метод да поддържа лекарите в тяхната активност на първа линия ", изясни Чахова.
Дарението одобри доктор Теодора Дражева, завеждащ филиала за Спешна здравна помощ., която получа от Красимира Чахова и букет със стръкчета здравец с благопожелание за здраве. 

Затворена система за аспирация на Avanos, прилагаща се при интубирани пациенти, които са на апаратна вентилация за нескончаем интервал от време, подари на Клиниката по анестезиология и интензивно лекуване в университетската болница проф. доктор на икономическите науки инж. Николай Михайлов, ръководител на Надзорния съвет на „ Трейс Груп Холд ” АД.

400 защитни шлема за лице подари за лекарите в лечебното заведение старозагорката Александра Райкова. 
Старозагорската компания " Загария " даде за най-нуждаещите се 1250 пакета разнообразни типове макаронени произведения. Още един жест на поддръжка направиха и пекарни " Петраки ", които доставят пакетирани закуски на чиновниците, обслужващи контролно-пропускателните пунктове на на територията на Стара Загора.
Маски, ръкавици, 10 култивиран пръскачки и една бензинова пръскачка, които да се употребяват за стерилизация на публични пространства подари в символ на съпричастност магазин " Практис ". 
Който желае да подари артикули и храни - маски, защитни дрехи, самун, брашно и други, би трябвало да се свърже с Общинския действен щаб на телефони 042 614 652 или 0884 79 7965.
Парични средства в лв. и евро могат да се превеждат на:
УниКредит Булбанк АД
IBAN: BG62UNCR70008422236384; BIC: UNCRBGSF;
КОД НА ВИД ПЛАЩАНЕ: 44 51 00
Основание за заплащане: Дарение – ковид
Средствата се употребяват единствено за подкрепяне на лечебните заведения, обществените заведения и възрастните хора при цялостна отчетност.
Общинският действен щаб изрича признателност на всички донори за съпричастността в този сложен за всички миг.
НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 7 април
 
https://www.actualno.com/healthy/na-jivo-posledna-informacija-i-vsichko-za-koronavirusa-7-april-news_1450669.htm
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР