Дарън Фъргюсън е решен да се наслади на повода този

...
Дарън Фъргюсън е решен да се наслади на повода този
Коментари Харесай

Дарън Фъргюсън прави честно допускане до EFL Trophy, докато се надява да влезе в историята на Питърбъро

Дарън Фъргюсън е решен да се наслаждения на мотива този път, защото Питърбъро Юнайтед се надява да подражава на своя успех от 2014 година в EFL Trophy десетилетие по-късно.

Пош ще се сблъска с Уикъмб Уондърърс в мач от Първа лига на Уембли в неделя следобяд и ще има история в надпреварата. 52-годишният Фъргюсън-младши беше отпред преди 10 години, когато Питърбъроу победи Честърфийлд с 3-1 във финала на EFL Trophy на Уембли – само че шотландецът признава, че няма приятни мемоари от мача.

„ Ние не играха добре през деня; ние победихме, само че те бяха по-добрият тим ", изяснява той пред Mirror Football. „ Мога да го кажа в този момент, тъй като беше преди 10 години. Като управител постоянно искаш да видиш съвършенството, в случай че можеш в ден като този, само че най-важното нещо е успеха.

„ Денят на играта е вълнуващо - получавате същинското безпокойствие и пеперудите, тъй като водите тима си на Уембли. Този път се надявам да спечелим още веднъж и също по този начин, че може би ще мога да му се насладя малко пове...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР