Дара най-после влезе във форма. Певицата, позната и като треньор

...
Дара най-после влезе във форма. Певицата, позната и като треньор
Коментари Харесай

Пълничка ли? Най-после влезе във форма, вече изглежда страхотно

Дара най-сетне влезе във форма. Певицата, позната и като треньор в музикалното съревнование " Гласът на България ", смъкна много килограми още при започване на годината поради концерта си през април, с който показа албума " Родена такава ". След това не се отхвърли нито от строгия режим, който спазваше, нито от тренировките и резултатите са повече от впечатляващи. Дара към този момент е с фитнес фигура, има тънка талия и стегнати коремни мускули, които гордо акцентира с нищожни тоалети. 

Два месеца й лишило да отслабне и да извае мускулатурата си. Певицата, която на 9 септември ще чества 24-тия си рожден ден, почнала годината с 9 фитнес тренировки в седмицата, които съчетавала с танци. Спазвала прецизен хранителен режим, като не консумирала захар, тестени произведения, алкохол и газирани питиета. Сега Дара поддържа постигнатите резултати с чести визити във фитнеса.

Спортува 4 пъти в седмицата, като от време на време си разрешава да пропусне подготовка. Затова пък се придържа прецизно към режима си на хранене. Не яде нездравословни храни и постоянно прави така наречен фастинг, което ще рече, че гладува. 16 часа не хапва нищо, а в идващите 8 часа може да яде.

Дара залага освен на здравословните храни, а и на билки. Повечето й ги праща баба от село Лещен, с която се срещнала при едно от пътуванията си. Възрастната жена постоянно я радвала с пратки с билки и чайове, които младата певица е присъединила в здравословния си режим.

Вдъхновението на Дара да е в съвършена форма, както и да твори музика, в последните месеци се дължи и на новата й обич. Още през юни певицата сподели в обществените мрежи кой е мъжът, който я стимулира. Той е Ервин Иванов, доктор е и лекар по фармакология. По-голям е от Дара, малко след 30-те.

" Изключително грижлив, доста обичащ и доста безоблачен човек. Вдъхновява ме всеки ден да съм още по-добра - и за себе си, и за хората, само че най-много за музиката... Радвам се, че съм срещнала този човек и че имам това ", споделя младата певица.

Дара заобикаля да приказва за мъжа до себе си, както не разяснява и слуха, че преди него е имала загадка случка с гаджето на колежката си Маги Джанаварова. Последната показа за любовната драма през април. Тогава тя описа, че през лятото на 2021 година се е разделила с приятеля си, с който имали 3-годишна връзка, тъй като схванала за изневерите му. Маги сподели, че към този момент някогашният й другар й изневерил с колежка, само че по този начин и не разкри името й, написа " Ние дамите ". Почти незабавно след прочувствените й самопризнания се заприказва, че колежката, която е въртяла неразрешена обич с към този момент бившето й гадже, е Дара.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР