Дара Екимова се е възстановила след престоя си в болница

...
Дара Екимова се е възстановила след престоя си в болница
Коментари Харесай

Дара Екимова се съвзе след болницата

Дара Екимова се е възстановила след престоя си в болница преди близо месец, написа Уикенд. В края на август младата певица показа, че се е чувствала извънредно зле и е била под лекарско наблюдаване, само че към този момент е по-добре и дори е подготвена да се върне на сцената. Дъщерята на Ива Екимова не разкри какви са аргументите за утежняването на здравето ѝ, само че осведомени настояват, че имунитетът ѝ се е сринал поради силиконовите импланти в бюста, които са към 1000 кубика общо.

„ Последните два дни върша всичко допустимо, с цел да закрепя тялото си, само че опитите са несполучливи. Поддържам доста висока температура, която мъчно се повлиява от медикаменти. Организмът ми се бори с всички сили. Бях уверена, че до през днешния ден всичко ще е наред, само че едвам заставам на краката си ”, написа Дара в обществените мрежа по време на пребиваването си в здравното заведение.

За благополучие, изпълнителката към този момент е във форма и е подготвена да се върне към музикалнтие си задължения. „ Щастлива съм и доста си проличава. Очаквайте яки фотоси от сцената ! ” удовлетворена е Дара.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР