Дара Екимова направи разтърсваща изповед пред Мариян Станков - Мон

...
Дара Екимова направи разтърсваща изповед пред Мариян Станков - Мон
Коментари Харесай

Дара Екимова върнала годежния пръстен

Дара Екимова направи разтърсваща изповед пред Мариян Станков - Мон дьо. Тя приказва след една сложна година, поредност от персонални ужаси и най-мъчителните персонални песни, които до момента е пускала. Бизнесът да бъдеш Дара Екимова се оказва път с високи трудности, безпощадна ненавист, цинизъм и тотална липса на човечност.

„ Демоните ти обичат самотата. Те те изяждат. Понякога губиш действителна визия за себе си ”, споделя певицата пред Мон Дьо. Тя споделя, че по време на сложния интервал през, който минава стартира да губи религия в себе си, само че трансформира музиката в собствен катарзис. „ Осъзнах, че повода мъчно да прощавам на хората в живота си, е тъй като аз едвам прощавам на себе си. Отричала съм се от себе си доста пъти ”, добави тя. Според нея най-вече боли от мненията по адрес на майка ѝ. „ Мама е дамата, която ме отгледа сама. Хората в никакъв случай няма да я опознаят, тъй като няма да ги пусне в своя свят. Тя е един от най-хубавите хора, които познавам. Оцеляла е в името да отгледа детето си. Тя е мощна жена, аз не бих оживяла. ”, прибавя певицата.
Реклама
„ Аз се влюбвам всеки ден. Обичам доста мощно ”, сподели тя. Певицата добавя, че най-смелото нещо, което е правила в името на любовта е да каже „ ДА ” без да е подготвена за това. Казах „ Да ”, само че към днешната дата не съм сгодена. Направих грешката да бъде почтена на място, на което не би трябвало да бъда почтена. Свалих пръстена и споделих: „ Много те обичам, само че не съм подготвена за това ”. Човекът до мен познава моите рани доста добре. Той заслужава огромно благодаря ”, споделя Екимова. Тя прибавя, че през септември би трябвало да излезе първият и независим албум.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР