ДАНС влезе в Държавната агенция Автомобилна администрация в Пловдив. Операцията

...
ДАНС влезе в Държавната агенция Автомобилна администрация в Пловдив. Операцията
Коментари Харесай

ДАНС влезе в ДАИ-Пловдив

ДАНС влезе в Държавната организация " Автомобилна администрация " в Пловдив. Операцията се организира от сутринта. Част от чиновниците са отведени за разпит, само че няма данни за арестувани. По непотвърдена информация акцията е обвързвана със сигнал за корпоративно изнудване.

Иззето е огромно количество документи и няколко компютъра. За разпит са отведени хора от управлението на пловдивската конструкция на ДАИ. Все още не е доказано дали има задържани.

" Информацията, която се появи по-рано в електронни медии е, че акцията на ДАНС е обвързвана с инспекция на автошколи за фиктивно образование на бъдещи водачи ", не е достоверна, заяви пред Българска национална телевизия старши комисар Йордан Рогачев, шеф на полицията в Пловдив. Школите се ревизират от Икономическата полиция в града.

" Това е напълно обособена интервенция на Държавната организация " Национална сигурност ", за която ние не сме известени и няма общо с полицейското следствие от няколко седмици за нарушавания и злоупотреби в няколко пловдивски автошколи ", добави полицейският началник.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР