ДАНС и МВР да разкрият и да изправят пред съда

...
ДАНС и МВР да разкрият и да изправят пред съда
Коментари Харесай

Росен Желязков: ДАНС и МВР да разкрият и да изправят пред съда виновниците за терористичния акт

ДАНС и Министерство на вътрешните работи да разкрият и да изправят пред съда виновниците за днешния терористичен акт, който оставя обществото с чувство на тревога, съобщи пред публицисти в Панагюрище ръководителят на Народното събрание Росен Желязков, съобщи Българска телеграфна агенция. Той разяснява днешния гърмеж до автомобила на основния прокурор Иван Гешев.

 

Това е зов и към политиците. Трябва да загърбим разликите, тъй като страната би трябвало да ни е по-мила от всичко, съобщи Желязков. 

 

Днешният терористичен акт е не просто опит за нападение против основния прокурор, това е нападение против орган на държавната власт, респективно държавността, разяснява още той.

 

" Това е нападение против интернационалния авторитет на България. В годините, когато се стремим към Шенген и еврозоната, не знам какъв отзвук ще имат тези дейности, които ги бяхме не запомнили от 90-те години. Близо 2 генерации единствено по разкази помнят какво се случваше в тези мутренски времена. За страдание, през днешния ден сме очевидци на ехото от тези времена. Това е първото нападение в модерната история на България против настоящ орган на власт ", добави Желязков.

 

Очаквайте детайлности

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР