Дано бъде санкциониран, но едва ли.“ Сигурно на мнозина от

...
Дано бъде санкциониран, но едва ли.“ Сигурно на мнозина от
Коментари Харесай

Шофьор предприе рисково изпреварване на камион ВИДЕО

„ Дано бъде глобен, само че надали. “ Сигурно на мнозина от вас се е случвало да изрече или си намерения тези думи. Както е ясно, те не се появяват от нещо позитивно. Често хора, станали пострадали на всевъзможен тип несправедливости, са се надявали на глоба на отговорните, тъй като постоянно те остават безнаказани. Подобен мотив за размишления провокира следващата преживелица на пътя. Шофьор на кола е подхванал рисково изпреварване край Плевен.

Публикувани във Фейсбук фрагменти демонстрират по какъв начин кола изпреварва камион на двойна непрекъсната линия в село Долни Дъбник. Намирайки се в насрещното лидерът основава действителна заплаха за водачите. Вижда се, че в колата се вози и дете.

„ Еми този човек може да е карал 50-на километра зад тирове и малко да е раздразнителен, първо да бъдем хора, а освен да се вършим на инфлуенсъри, “ отбрани държанието мъж в мрежата.

„ Като те нацели този изнервения челно, друга ария ще пееш!, “ отвърна му различен.

„ И 100-на да е карал, не значи, че би трябвало да трепе почтени хора, тъй като той няма съвест и нарушава ЗДВП, “ пишат още.

„ Дано бъде глобен, само че надали, “ надяват се други.



 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР