Дания и Тунис се изправят един срещу друг в първи

...
Дания и Тунис се изправят един срещу друг в първи
Коментари Харесай

Дания иска да избухне срещу Тунис

Дания и Тунис се изправят един против различен в първи мач от група D на Световното състезание в Катар. Срещата е с начален час 15:00.

" Червеният динамит " направи удивително Евро 2020, когато отпадна на полуфинала от Англия след продължения. Хубавият и атакуващ футбол, изповядван от Каспер Нюлманд и неговите футболисти, завоюваха доста благосклонности на почитателите по света. Това ще е и завръщане на огромен конгрес за Кристиан Ериксен, който претърпя отблъскващ случай точно на Европейското състезание през 2020-та година. Вратарят Фредерик Рьонов е навън за мача заради травма. На Мондиала през 2018-та година Дания доближи до осминафинал, а " аленият динамит " ще направи всичко допустимо да усъвършенства това достижение.

Тунис също бе част от Световното състезание в Русия, само че отпадна в групите, където негови противници бяха Англия, Белгия и Панама. Значителна част от играчите на тима играят в топ 5 шампионатите, въпреки и в по-скромни тимове. Отборът разчита най-вече на своята отбрана, като против Дания ще би трябвало да отговори и на експанзията, и на пресата на " аления динамит ". Тунис няма проблеми с контузени играчи и може да разчита на цялостния си състав.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР