Даниил Медведев преодоля четвъртия кръг на турнира по тенис на

...
Даниил Медведев преодоля четвъртия кръг на турнира по тенис на
Коментари Харесай

Шампионът Даниил Медведев преодоля четвъртия кръг на турнира по тенис в Маями

Даниил Медведев преодоля четвъртия кръг на шампионата по тенис на твърда настилка от сериите " Мастърс " в Маями с награден фонд от 8,9 милиона $. Шампионът от предишния сезон победи със 7:6 (5), 6:0 Доминик Кьопфер и в идващия кръг ще се изправи Николас Хари от Чили, който победи със 7:6 (3), 6:3 седмия в схемата датчанин Каспер Рууд.

Поставеният под №3 в схемата руснак се възползва от четири от общо деветте си точки за пробив и реализира трети триумф в три срещи с германеца, заемащ 50-то място в международната класация.

Кьопфер поведе с 4:0 в тайбрека на първия сет, само че по-късно позволи поврат до 4:5.

" Понякога е в действителност значимо, че губиш в първата част и това оказва въздействие върху целия мач. Той игра мощно и беше доста покрай това да поведе в резултата. Знаех, че може да употребявам тъкмо това във втория сет. Важно е, че се възползвах, макар класното му показване ", съобщи Медведев, представен от формалния уебсайт на международната тенис асоциация.

Това е победа №350 в кариерата на съветския тенисист на равнище АТП.



В друга среща от четвъртия кръг Томаш Махач се наложи над италианеца Матео Арналди с 6:3, 6:3. На четвъртфиналите чехът ще се изправи против Яник Синер или Кристофър О`Конъл.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР