Даниил Медведев определено е доста взискателен по отношение на кортовете

...
Даниил Медведев определено е доста взискателен по отношение на кортовете
Коментари Харесай

Тук нямам място: Кортовете в Мадрид също се превърнаха във враг на Даниил Медведев

Даниил Медведев несъмнено е много придирчив във връзка с кортовете в ATP Тура и щом реши, че обещано съоражение не е по усета му, то можем да се нагледаме на всевъзможен тип протеси от страна на някогашния номер едно. На сходна панорама станахме очевидци в Индиън Уелс, където Медведев неколкократно съобщи по какъв начин в никакъв случай не е играл на толкоз мудна настилка и по никакъв метод не може да одобри, че това е конкуренция на твърди кортове, защото е експерт по тематиката и може да усети разликата в изискванията.

Вчера пък значително наблюдавахме идентична обстановка, откакто руснакът не скри гнева си от събитието, че е подложен да играе на корт " Аранча Санчес Викарио ". Въпросното съоражение е второто по величина на Мастърса в Мадрид и несъмнено международният номер три няма да остане с положителни усеща към него, тъй като позволи двусетово проваляне в осминафиналите от своя съотечественик Аслан Карацев.

Претенциите на Медведев бяха свързани с събитието, че " Аранча Санчес Викарио " отстъпва доста по размери на централния корт и надлежно той е заставен да посреща доста по-навътре в полето си, в сравнение с би желал. Статистиката също удостовери думите на московчанина, показвайки по какъв начин неговата елементарна позиция на ретур е на 6,5 метра зад главната линия, до момента в който против Карацев е бил с 1,5 метра изтеглен по-напред и то напълно наложително.

Шампионът в Маями даже извика супервайзера и му изясни по какъв начин в предходния си мач е избирал самичък своята позиция при посрещане:

" Тук нямам място. Вчера самичък избирах къде да застана на ретур. Това е ужасно неудобоство за моята игра. Поставен съм под номер две в шампионата и не разбирам за какво би трябвало да изпитвам сходно нещо. Нормално ли е съгласно теб? " - приключи тирадата на руснака, който към момента в никакъв случай в кариерата си не е достигал до финалната осмица на надпреварата в испанската столица.

Daniil Medvedev calls Madrid supervisor and then delivers epic rant: Medvedev was very unhappy about one specific thing.
— Tennis World USA (@TennisWorlden)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР