Даниел Йорданов, известен като Емили Тротинетката, излиза на свобода срещу

...
Даниел Йорданов, известен като Емили Тротинетката, излиза на свобода срещу
Коментари Харесай

Пуснаха под гаранция Емили Тротинетката, страдала от психично разстройство

Даниел Йорданов, прочут като Емили Тротинетката, излиза на независимост против 1500 лв. след снимания абсурден клип с момче със специфични просветителни потребности в пловдивски мол. Районният съд в Пловдив промени мярката му от „ задържане под стража “ в парична гаранция. Мотивът е, че няма заплаха да се укрие или да извърши ново закононарушение.

Адвокатът на Емили Тротинетката показа документи, че клиентът му страда от психологично разстройство и мисли за самоубийство в ареста. Другите двама участници в скандалния видеоклип – Петко Атанасов – Чеченецаи Тодор Огнянов – Куката, които разхождаха момче на кучешка каишка в пловдивски мол, остават в ареста, защото не апелираха ограниченията си.

„ Много съм признателна. Излизам. Виновна съм и се оправдавам. Няма да фотографирам клипове с тези мутри “, съобщи Даниел Йорданов – Емили Тротинетката.

„ Нека се срещнем с претекстовете на съда и ще преценим дали да протестираме. Имаме тридневен период, с цел да преценим “, уточни прокурор Веско Ириков от Районна прокуратура.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР