Даниел Радклиф и Ерин Дарк са от потайните двойки, които

...
Даниел Радклиф и Ерин Дарк са от потайните двойки, които
Коментари Харесай

Даниел Радклиф разкри пола на първото си бебе

Даниел Радклиф и Ерин Дарк са от потайните двойки, които избират да не споделят доста за персоналния си живот. Затова и за бременността на половинката на артиста от " Хари Потър " се разбра едвам месец преди тя да роди.

Първото дете на двойката се появи на бял свят през април, само че чак в този момент излиза наяве какъв е полът му. В изявление с Entertainment Tonight преди премиерата на четвъртия сезон на Miracle Workers, Даниел Радклиф разкри, че първото му дете е момченце и описа малко повече за първите си дни като татко и по какъв начин ще се промени кариерата му в близко бъдеще.

По думите на артиста възприятието да бъде родител е ужасно, а бащинството - " бясно и интензивно ". " Но той е прелестен, а Ерин е невероятна. Истинска привилегия е също така да извозвам време с него ", споделя още той.

Даниел Радклиф издава също, че по този начин или другояче е имал желание да си даде малко отмора от актьорството и в този момент, когато е към този момент баща, може умерено да го направи, с цел да прекарва повече време с бебето си. Актьорът прецизира, че когато отсега нататък възнамерява уговорките си, ще има поради детето си.

" Наистина обичам да извозвам време с него и мисля, че ще ми липсва, когато се върна на работа по-късно през годината... Вероятно ще работя малко по-малко през идващите няколко години ", споделя артистът от  " Хари Потър ".

Но бърза и да успокои почитателите, че няма желание да се отхвърля от киното. А за последния си план, Miracle Workers, споделя, че е " страховит ". Сериалът е комедиен, като действието в него се развива в пост-апокалиптичен свят.

Радостно е, когато се връщаш, правиш нещо друго всякога и виждаш какво вършат всички останали, което е ново, прелестно и бясно. Този сезон беше доста, доста добър, поради това, което всички вършим ", завършва Даниел Радклиф.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР