Даниел Митов каза условията за размразяване на преговорите. Едно от

...
Даниел Митов каза условията за размразяване на преговорите. Едно от
Коментари Харесай

Даниел Митов каза условията за размразяване на преговорите. Едно от тях е Габриел да получи втория мандат

Даниел Митов сподели изискванията за топене на договарянията. Едно от тях е Габриел да получи втория мандат. За това загатна още през вчерашния ден Росен Желязков. Той го направи преди изказването на ГЕРБ за стопиране на диалозите с „ Продължаваме промяната “.

„ Няма друго решение в тази ситуация. Не може да останат без последици нещата, които чухме в записа. Единственото допустимо решение в тази обстановка – договарянията ще бъдат замразени, до момента в който не се предоговорят някои условия. Разумно е Мария Габриел да получи втория мандат поради обстановката, вероятни са всевъзможни разновидности, само че не трябва да се спекулира “, съобщи в ефира на Българска национална телевизия Даниел Митов от ГЕРБ-СДС.

Той дефинира изтеклия запис като „ безсрамен диалог по разнообразни разновидности за корист с власт “.

„ За да бъдат размразени договарянията би трябвало да се подсигурява, че властта няма да бъде упражнявана по този начин както си приказваха тези девойки и момчета. Няма посолство, което да одобри подобен диалог “, добави Даниел Митов.

Според него изреченото от Кирил Петков за назначението на шефове на служби е погрешно и измислено. Никога посолства не са се месили в тази работа, означи Митов.

„ По този метод се налива гориво в мотора на „ Възраждане “. Когато Мария Габриел получи гаранции, че няма да има преодоляване на службите и на, тогава ще бъдат обновени договарянията. Целият останал състав на държавното управление, с изключение на Мария Габриел и Николай Денков, би трябвало да бъде формиран от специалисти “, разяснява Даниел Митов.

Поясни, че ГЕРБ-СДС няма да се съгласуват с президента Румен Радев. Според Митов той прави това, което на на него му е преференциално.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР