Даниел Маринов е само на 20 години, но съдбата вече

...
Даниел Маринов е само на 20 години, но съдбата вече
Коментари Харесай

Даниел има нужда от нашата помощ, за да проходи отново

Даниел Маринов е единствено на 20 години, само че ориста към този момент го е изправила пред доста тежки тествания. През лятото на 2016 година той претърпява случай, в резултат на който остава обездвижен от врата надолу, споделя Нова телевизия.
Към днешна дата са му назначени 3 курса за терапия със стволови кафези, само че нужната сума е непостижима за него и фамилията му. За да продължи лекуването си, той има потребност от 23 200 евро. Дани изпраща отворено писмо към всички хора с положителни сърца.
Публикуваме го без редакторска интервенция:
" Здравей! Аз съм Дани и съм на 20 години от гр. Враца. Както се споделя, животът е пред мен. Именно в този момент би трябвало да черпя от него с цялостни шепи. За страдание, ориста има други проекти и бях заставен да порасна бързо, да се сблъскам с нещо, което в никакъв случай не съм си представял, че може да се случи на мен. С тези неща е по този начин, не вярваш, че може да се случи навръх теб. Докато не се събудиш един ден, а действителността стане най-големия ти призрачен сън.
Аз имам вяра в ориста и знам, че на никой не му е отредено освен това от това, с което би могъл да се оправи.
Обожавам плуването и дръзвам да настоявам, че бях доста добър плувец. Именно това е и една от аргументите лятото сред 11. и 12. клас да стартира работа като избавител в аквапарк, правейки своите първи стъпки към живота на „ огромните “. Знаеш ли, ориста има необичайно възприятие за комизъм и подигравка. От виновната ми роля на избавител единствено за няколко секунди аз се трансфорах в индивида, който имаше потребност да бъде избавен.
Чудиш се какво стана? Спуснах се по една от пързалките и при „ приземяването “ паднах по този начин, че ударих главата си в дъното на басейна. Счупих 7-ми шиен прешлен, което докара до цялостно обездвижване от врата надолу. Целият ми живот се прекатурна – проекти за университет, работа, всичко беше заличено от две думи, „ обездвижен си “.
Моята битка стартира още тогава и не е серпантина до ден сегашен, няма и да спре. Претърпях две интервенции, преминавам през интензивни рехабилитации и голям брой проучвания. Благодарение на непрекъснатите старания и упоритостта ми, реализирах изключителни резултати. Вече съумявам да движа двете си ръце, отчасти пръстите и да седнал съм в инвалидна количка! Принос за това имат и моите близки хора – поддръжката на моята борбена майка, страхотна сестра, моята прелестна другарка и на незаменимите ми другари. Те ми дават сили да не преставам и всеки ден да поставям старания. Разбираш ли, аз не съм от вида хора, които просто ще се откажат, ще останат на легло цялостен живот, ще питат „ за какво на мен “ и ще се самосъжаляват. Аз няма да спра да се боря и да давам всичко от себе си, с цел да реализира моята последна цел. Някой ден желая да имам деца, да повеждам по-пълноценен живот, да не бъда толкоз подвластен.
С доста огромна вяра изпратих своите документи до екипа на доктор Джихан Абазович в Истанбул, Турция, и се молех да бъда утвърден. И не щеш ли поговорката „ Който търси – намира “ се оказа вярна още веднъж. Назначени са ми 3 курса бимак терапия (автоложко лекуване със стволови клетки) и упованията са актуалното ми положение да се усъвършенства доста. Това ми демонстрира, че целият труд, хъс, яд, болежка не са били напразни. Аз имам вяра, че мога да печеля тази борба, само че нуждая се от твоята помощ. Сумата от 45 000 евро, нужна за лекуването, е непостижима за фамилията ми. Моля те да ми подадеш ръка за едно по-добро бъдеще, в което ще мога да повеждам по-пълноценен метод на живот, а леглото няма да е моя затвор.
Твой,
Дани, на 20 години – сигурен в триумфа "
Ако желаете да помогнете на Дани, може да го извършите по следните способи:
По банков път:
Титуляр: Даниел Маринов
IBAN: BG19FINV91501316841132
Банка: Първа Инвестиционна Банка
BIC: FINVBGSF
PayPal и още информация за акцията ще откриете в HelpKarma.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР