Даниел Крейг официално подписа договор за главната роля в предстоящата

...
Даниел Крейг официално подписа договор за главната роля в предстоящата
Коментари Харесай

Лука Гуаданино обяви новия си филмов проект: Посяга на Уилям Бъроуз с помощта на Даниел Крейг

Даниел Крейг публично подписа контракт за основната роля в идната екранизация на Лука Гуаданино на романа от 1985 година, озаглавена " Queer ", заяви Deadline, написа DarikNews.bg.

54-годишният артист ще се превъплъти в облика на срамежливия и нерешителен в себе си Уилям Лий, който споделя за живота си в Мексико сити. В мексиканска столица той преследва освободеният от работа в американския флот Юджийн Алертън.

След като към този момент не е част от поредицата за Бонд, звездата наскоро отвори дума за паметния разузнавач и разкри, че е предложил гибелта на героя си след премиерата на " Казино Роял ".

Виж още: Всичко, което би трябвало да знаеш за новата фикс идея на Netflix " Wednesday " и още

 Timothée Chalamet, Taylor Russell, Luca Guadagnino and Tommaso Sacchi

 

Актьорът ще изиграе облика на Лий, който по едно и също време се сприятелява и се пробва да преследва освободения от работа в американските военноморски сили Алертън. Морякът е основан на действителния другар на създателя, Аделбърт Люис Маркър.

Романът на Уилям С. Бъроуз е оповестен през 1985 година, само че в началото е написан сред 1951 и 1953 година, оповестява „ Deadline “. Романът " Queer " е написан като продължение на книгата на Бъроуз " Дрога ", която е оповестена през 1953 година

Сценарият ще бъде написан от драматурга Джъстин Курицкес, който е създател и на сюжета за идната спортна комедия на Лука Гуаданино, наречена " Challengers ", с присъединяване на Зендая.

Изображение: Getty Images; Инфо: Българска телеграфна агенция

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР