Даниел Генов бе избран за играч на мача, макар че

...
Даниел Генов бе избран за играч на мача, макар че
Коментари Харесай

Даниел Генов: Разочарован съм, че не спечелихме, бяхме едно ниво над Арда

Даниел Генов бе определен за състезател на мача, въпреки че неговото попадение бе анулирано и даде своята оценка за мача на Ботев Враца против Арда.

" Благодаря на всички, които гласоподаваха за мен. Жалко, че не взехме трите точки. Прегледах ситуацията на полувремето, само че беше доста противоречива обстановка, мисля, че с този гол можехме да ги пречупим. Ако има един или два милиметра трябва да има доста камери, с цел да го потвърдят.

Опитахме се, дадохме всичко от себе си. През първото полувреме надиграхем Арда. Стояхме добре тактически, бързо се ориентирахме и в случай че не се неистина, имаше прецизен удар, който беше мой. За страдание, не успяхме да победим, само че считам, че бяхме едно равнище над Арда.

Бихме Хебър, разочароващо загубихме от Черно море, въпреки и че бяхме на високо равнище. Опитваме се да играем футбол, отчаян съм, че не спечелихме, трябваше да зарадваме почитателите.

Преди не съм работил с Дани Моралес, подхожда ми по какъв начин се оправя, само че не съм аз индивидът да го разясня. Резултатите демонстрират по какъв начин треньорът си прави работата ", показа Генов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР