Даниел Гаглиардо преминава през бойните изкуства, различни източни практики, философски течения,

...
Даниел Гаглиардо преминава през
бойните изкуства, различни източни практики, философски течения,
Коментари Харесай

Даниел Гаглиардо: Бъдете смели и рискувайте!

Даниел Гаглиардо минава през бойните изкуства, разнообразни източни практики, метафизичен течения, духовни търсения. Преди 28 години основава центъра за подпомагане на човечеството за филтриране и възобновяване на връзката с Висшите галактически закони. Живее в Аржентина. Пътува по света и организира своите конференции, в които разяснява въпросите, които посетителите задават. Последната среща за тази година с Даниел Гаглиардо в България ще бъде на 16.06.18 в 15 часа - Благоевград, на ул.Тодор Александров номер 23, в Новия битов комбинат ет.7 Зала Кабан.

- Г-н Гаглиардо, твърдите, че планетата минава през глобален преход. От по кое време са почнали измененията?

- Преходът стартира през 1988 година и Изтокът отстъпи мястото си на нравствен център. Смениха се и техниките, посредством които се практикува духовното отваряне на хората.  Днешните духовни центрове са пренесени в Латинска Америка: в Перу, Уругвай, Бразилия, Португалия и два в Аржентина.

- Защо пътувате и организирате срещи с хора от разнообразни посоки на света?

Д.Г. - Новата сила изисква превръщане във вътрешността към себе си и доверяване на интуицията. Разбрах, че би трябвало да споделя наученото. Започнах да провеждам  множество конференции в Америка, пробуждайки хората умишлено да търсят духовното си предопределение, да излязат от егото и материята, и да възстановят предназначението си в служба на висшите йерархии на светлината.

- От какъв брой време сте в Европа?

- От шест години, започвайки от Португалия. В България ме доведе Енергията и разбрах, че тук има доста пробудени хора. Идвам от три години и срещам доста хора, тръгнали по пътя на самоосъзнаването като духовни същества.

- Как се демонстрира преходът в персонален проект?

- Това е извънредно самостоятелен развой за всеки един от нас и се демонстрира по друг метод. Личният път до схващане на пробудено същество се случва единствено и само по повика на душата, при връзка с вътрешния Космос, с вътрешния лидер. До тази връзка някои стигат по-бързо, някои по-бавно. Със промяната на силата на планетата се сменят и техниките, чрез които се стига до духовно отваряне. Когато Енергията демонстрира нужда, се работи с мантри от новия цикъл.

- Кое ви накара да тръгнете по този път?

- Усетих повика вътре в мен и разбрах, че това е моето предназначение – да събуждам хората. Културата, в която живеем на планетата, се развива извънредно материалистично, с акцент върху егото. Точно затова висшите йерархии работят за връщане на съзнанието на всеки един към изначалното му предопределение да бъде духовна персона.

- Каква е ролята на дамата в новите условия?

- За всички е ясно, че има необикновен напредък измежду дамите. Те вече се изявяват на всички места, само че не нападателно, както беше в интервала на властването на ян-енергията. Тъй като преходът се демонстрира с равнене на силите,  дълго потисканата ин-енергията (женската енергия) излиза на напред във времето. Най-важното в момента е човек да се обърне във вътрешността към самия себе си и да откри връзка със своя нравствен лидер. За това оказва помощ женският принцип на интровертност.

Това е някак по-лесно при нас, на американския континент, но при европейците постоянно е властвало рациото. Затова пристигнах в Европа. Центърът УКСИМ предлага на Стария континент да се отърси от обичайния метод на мислене. Да излезе от рационалната просветеност на лявото схващане и да се довери на своята вътрешна просветеност – т.е. на дясното схващане.

- Кои са най-важните въпроси, които задават присъстващите на срещите с вас?

- Някои от по-важните дискутирани тематики са новият генетичен код, пътищата за реализиране на естетика и равновесие, търсенето на вътрешния инструктор и подготовката на всеки за приемане на по-висшия постепенен закон, както и наличието на междуземни и извънземни цивилизации на планетата. Коментира се законът за пречистването - по какъв начин можем да се оправим с заболяванията, извървявайки пътя към вътрешното излекуване. Акцентът, несъмнено, пада върху трансформирането на съзнанието и пътят на службата.

- Как дефинирате лекуването?

- Като синтез. В своя бездънен и индивидуален аспект то приближава енергията на съществото в материалните условия до това, което е като вътрешен архетип. Законът на Симетрията позволява каквото протича на едно равнище да се прояви и в друго. Лечението е съразмерен развой, тъй като дава опция аспекти на вътрешното схващане да се отразят и проектират във външната страна на живота, довеждайки до промени в съзнанието, а с това и до лекуване.

- Коя е най-важна задача в световен проект?

- Несъмнено това е отварянето на вътрешния извор и отърсването от всекидневието. В този смисъл извънредно значими са срещите между пробудените същества, тъй като единствено по този начин могат да се балансират и добавят в търсенето на връзка с душата. В момента на планетата милиони хора са подготвени да проявят своя вътрешен Космос, само че това може да се случи единствено в случай че опростят живота си, излизайки от капсулата на материалността.

- Какво е „ вътрешен извор “ и по какъв начин се стига до него?

- Това е най-извисената парченце в нас, хармонизираща светлина, с която би трябвало нашата по-слаба материална част да влезе в синхрон. Това става посредством тишина и вслушване в интуицията ни, в нашето вътрешно аз. Когато то ни импулсира за нещо, просто би трябвало да се доверим, тъй като то знае какво можем и какво не. Когато то ни подтиква за нещо, не трябва да се опасяваме, че няма да го реализираме. Всичко е допустимо, в случай че успеем да се доверим на тази интимна и дълбока връзка. Това е нашият вътрешен инструктор, който като фар осветява пътя в тъмнината на материалния живот.

- Вие сте създател на доста книги, част от които към този момент са преведени и на български и следва издаването им. Кое е главното ви обръщение?

 - Да търсим своя духовен блян. А той стартира да се демонстрира, когато желанието ни да се самоопознаем се трансформира в пламък, водещ съзнанието към вътрешната цел, за да участваме в Голямата симфония на звездното битие. От нас се изисква единствено да звучим със личната си нота. Да си имаме вяра, че можем да осъществим поривите на духа, даже някои фантазии и да ни се костват на пръв поглед невъзможни. Затова бих споделил на всички, стъпили на пътя на себепознанието, които към момента се съмняват в силите си: вашата некадърност не е същинска. Просто към момента се намирате в такава инерция, че вашата сила ви се струва непозната, движеща ви към подозрения. Бъдете смели и рискувайте!

 

Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР