Даниел Асенов-Тайсъна стигна до финала на провеждащото се във Владикавказ

...
Даниел Асенов-Тайсъна стигна до финала на провеждащото се във Владикавказ
Коментари Харесай

Даниел Асенов стигна до финала на Европейското по бокс

Даниел Асенов-Тайсъна стигна до финала на провеждащото се във Владикавказ Европейско състезание по бокс за мъже и дами до 22 години в категория до 52 кг. 
 Боян Асенов се класира за финала на Европейското, Еми-Мари Тодорова с бронз  Тайсъна от Кукорево допира шеста евротитла
Роденият в Кукорево боксьор победи украинеца Ростислав Билостотски с 5-0 в полуфиналния дуел. И трите рунда в мача бяха същинско представление.

Двамата съперници бяха доста дейни, само че ударите на нашия представител по-често намираха целта. В миг от втория рунд Билостотски вкара три крошета в главата на петкратния Европейски първенец. Това обаче по никакъв метод на разколеба Асенов. В края на третия рунд българинът притисна Билостотски в ъгъла и стартира да вкарва мощни удари в тялото му. В този миг прозвуча и финалният гонг, след който петимата съди бяха единомислещи в решението си и дадоха успеха на българина.

Така на следващия ден братя Асенови ще се бият в дуел за купата. По-малкият брат Асен ще има за противник руснакът Сергей Ярулин в категория до 56 кг, а с цел да стигне до шестата си купа на Стария континент Даниел ще би трябвало да преодолее Киъран Макдоналд от Англия.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР