Даниел Александров за втори път в кариерата си след 2015

...
Даниел Александров за втори път в кариерата си след 2015
Коментари Харесай

Даниел Александров: Искам да съм най-добрият

Даниел Александров за повторно в кариерата си след 2015 година заслужи златния пояс " Никола Петров " за най-хубав български герой в класическия жанр на едноименния шампионат по в Русе. Александров победи в категория до 77 кг.

" Не мога да кажа кой от двата пояса е извоюван по-трудно, само че когато взех първия, бях по-малък. Сега триумфът е много по-осъзнат. В тази категория се усещам добре, макар че ми се постанова да смъквам килограми. Нормалното ми тегло е 86 кг, само че преди съревнование се подлагам на диета, не си разрешавам сладки, тестени произведения. Храня се по скица, която изготвя моят персонален треньор Денислав Чамишки ", съобщи българинът. На финала Александров трябваше да се бори с руснака Роман Власов, повторен олимпийски първенец и повторен международен отличник, само че той не излезе на тепиха заради лекарска възбрана, откакто на полуфиналите получи тежка аркада.

" Това беше желан мач, доста желаех да се срещнем. Власов е един от най-хубавите в категорията. Не се тормозя от класни противници. Искам да съм най-хубавият, а с цел да стане, би трябвало да надвивам най-хубавите. Годината ми стартира добре, уповавам се и по този начин да приключи със златен орден от международното, което ще бъде и олимпийска подготовка. Но в този момент ми престои европейското идващия месец в Букурещ. И се надявам и там да се показва почтено ", сподели той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР