Даниъл Крейг и Ана де Армас ще работят с "координатор

...
Даниъл Крейг и Ана де Армас ще работят с "координатор
Коментари Харесай

Филмът за Джеймс Бонд ще има координатор на секс сцените

Даниъл Крейг и Ана де Армас ще работят с "координатор на интимността ", до момента в който снимат секс сцените в 25-ия филм за Джеймс Бонд, заяви Контактмюзик.

Продуцентите на кино лентата са доста загрижени да обезпечат двамата артисти да се усещат добре в горещите подиуми и по тази причина са им обезпечили нужната поддръжка на снимачната площадка.

Отношението към секс сцените във филмите се промени в ерата на придвижването #Аз също. Затова е въведена и новата служба.

"Координаторът на интимността е на снимачната площадка по време на тези подиуми и работи с Даниъл Крейг и момичето на Бонд Ана де Армас, до момента в който четат сюжета, като се грижи да им е удобно. Това в действителност е прогресивно и е стъпка в вярната посока - освен за Бонд, само че и за промишлеността като цяло " - сподели източник от екипа пред в. "Сън ".

Фийби-Уолър Бридж, която написа сюжета за сериала "Убивайки Ийв ", се причисли към екипа на кино лентата за Бонд. Тя даде обещание да се опита да вмъкне присъщия си феминистки комизъм в него.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР