Дани Мърфи разкри, че Рой Ходжсън правя равносметка, след като

...
Дани Мърфи разкри, че Рой Ходжсън правя равносметка, след като
Коментари Харесай

Дани Мърфи споделя текстови съобщения на Рой Ходжсън, след като босът на Кристъл Палас беше откаран по спешност в болница

Дани Мърфи разкри, че Рой Ходжсън " върша равносметка ", откакто беше приет в болница след здравословен боязън по време на подготовка на Кристъл Палас.

Ходжсън се разболя в четвъртък, като 76-годишният мъж беше откаран по неотложност в болница, където към този момент е постоянен. Англичанинът е най-възрастният управител във Висшата лига, като треньорската му кариера е траяла 48 години.

Времето му в клуба наподобява е към своя край, като Палас се готви да го размени с някогашния Шефът на Франкфурт Оливър Гласнер преди да се разболее. Сега Мърфи разкри, че Ходжсън е загатнал, че е подготвен да приключи блестящата си кариера.

Бившият полузащитник беше капитан на Ходжсън по време на престоя им във Фулъм, извеждайки Котиджърс до финала на Лига Европа. Той поддържа стеснен контакт с боса-ветеран и му изпрати известие след болестта му.

„ Рой Ходжсън освен оказа огромно въздействие върху моята кариера, той е човек, с който останах близо, откакто окачих обувките си, което не постоянно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР