Дани Каназирева се отказва от кметската надпревара в Пловдив, обяви

...
Дани Каназирева се отказва от кметската надпревара в Пловдив, обяви
Коментари Харесай

Тази кръчмарска сметка не е за мен: Каназирева се отказва от политиката

Дани Каназирева се отхвърля от кметската конкуренция в Пловдив, разгласи самата тя пред публицисти час преди края на периода за регистрация на претендентите. Формацията ѝ " Съюз за Пловдив " няма да излъчи и претенденти за общински съветници.

" През последните месеци споделих, че не ми е непременно да съм претендент за кмет на Пловдив. Давам си сметка за отговорността, която стои пред претендента за кмет на Пловдив, поради положението на община Пловдив. Този път на тези избори за себе си персонално бях твърдо решила, че в случай че вземам участие като претендент за кмет, то ще бъде със сериозна поддръжка и с късмет за триумф ", съобщи Каназирева.

" За никого не е загадка, че двете имена, които се спрягаха за претендент на ГЕРБ, бяха моето и това на Костадин Димитров. Единствените диалози, които съм провеждала, са били с господин Борисов ", сподели тя и изясни, че кандидатурата ѝ е трябвало да бъде подкрепена от ГЕРБ като цивилен претендент, само че това не се е случило.

" Но изборът на Костадин Димитров за нас и за мен е логически и рационален, като човек, който се употребява с поддръжката на жителите на региона, партийните структури и координатора на ГЕРБ в Пловдив. С Димитров сме в връзка и следва да се срещнем с него ", посочи Каназирева на въпрос дали ще го поддържа.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР