Данъчните власти на Нидерландиясазапочнали разследванеза възможнаорганизирана схемазаизмамиотБългария, предаде Дарик. Доклади

...
Данъчните власти на Нидерландиясазапочнали разследванеза възможнаорганизирана схемазаизмамиотБългария, предаде Дарик. Доклади
Коментари Харесай

Данъчните власти в Нидерландия разследват организирана схема за измами от България

Данъчните управляващи на Нидерландиясазапочнали разследванеза възможнаорганизирана схемазаизмамиотБългария, съобщи Дарик. Доклади от няколко държавни организации до отдела за компенсации на данъчната работа подтикнаха следствието, осведоми Народното събрание държавният секретар по компенсациите Аукье де Врис, представен отNL Times.

Докладите повдигнаха съмнения за допустима необятно публикувана машинация в проведен подтекст, съобщи Де Врис. Хората " злоупотребяват с компенсациите “ посредством подправени самоличности или адресни регистрации в базата данни с персонални досиета (BRP) и корист с DigiDs, съобщи държавният секретар. " Това постоянно се отнася до хора от чужбина, по-специално от България “.

Един от отчетите идва от Logius, услугата, която ръководи цифровите държавни услуги. В него се показва угриженост, когато видя доста разнообразни DigiD влизания от няколко IP адреса. Става въпрос за съвсем 2000 неповторими цивилен регистрационни номера. Де Врис съобщи, че отделът за компенсации към този момент е маркирал множеството от тези консуматори и е спрял техните компенсации преди отчета на Logius, " само че част от задатъка към този момент е бил възложен “.

Отделът за компенсации също получи отчети за " разказани малко по малко проекти в обществените мрежи за способи за кандидатстване за компенсации, до момента в който не живеете в Нидерландия “ и медиатори, които оказват помощ за това, споделя Де Врис.
Две общини оповестиха за неправилни регистрации и хипотетични подправени контракти за наем.

Това не е първото престъпно следствие за измами с облаги в огромни размери от България. Преди повече от десетилетие холандските управляващи разкриха тайфа, която насърчаваше българи да се записват в Нидерландия, да се записват за помощи и по-късно да се върнат в България. Случаят с измамата коства на холандското държавно управление милиони евро и докара до по-строги правила и по-строго отношение от страна на данъчните управляващи.

Засиленият лов на измами в последна сметка докара до абсурда с компенсациите, в който данъчните управляващи незаслужено упрекнаха хиляди родители в машинация и ги накараха да изплатят надбавките си за развъждане на деца, оставяйки мнозина във финансов провал.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР