Дана Уоли Заят – очарователната булка от Ливан. Както всяко

...
Дана Уоли Заят – очарователната булка от Ливан. Както всяко
Коментари Харесай

Булката от Ливан прекарала цяла година в шиене на рокля. Получила се очарователно.

Дана Уоли Заят – очарователната младоженка от Ливан. Както всяко момиче, тя мечтаела да направи сватбата си като приказка и по-царски красива. За нея било изключително значимо да облече роклята на фантазиите си в този ден. Ето за какво, когато й е било направено предложение за брак, момичето подходило доста отговорно към избора на сватбените украшения.

Но, за жалост, тя не харесала нито един тоалет – този не бил подобен, другият бил неверен модел. Момичето решило да вземе нещата в личните си ръце – тя запланувала сама да нарисува схема на роклята. Мисията да се ушие роклята била поверена на експерти, чиято работа била наложителна да смая всички посетители на церемонията.

Приказна схема

След месеци несполучливо вървене по сватбени салони и магазини, тя взела молив, лист хартия и почнала независимо да рисува формата на бъдещия брачен шедьовър.

Дана размишлявала над всеки подробност – тя деликатно рисувала модела, отбелязвала местата, където трябвало да заблестят скъпоценните камъни. Обърнала изключително внимание на деколтето и късите ръкави.

Сбъдната фантазия

Когато сватбеното облекло беше напълно нарисувано, момичето се обърнало към организацията Espoa Group. Опитните дизайнери трябвало да въплътят фантазията й в действителност. Виждайки такава сложна задача, експертите били въодушевени – не всеки ден те имали опцията да вземат решение забавни задачки.

Те не се уплашили от компликациите и почнали работата. Роклята била подготвена едвам година по-късно. Цели 12 месеца били изхарчени за кройката, шиенето и направата на бижута. Трудно е да си представим, само че им са били нужни цели 60 дни, с цел да завършат декорацията със скъпоценните камъни!

1.

2.

3.

Сватба

Дана била удовлетворена от резултата. На церемонията булката била в действителност красива като принцеса. Роклята била оценена от всички присъстващи посетители – те се възхищавали на роклята и дълго след сватбата обсъждали това произведение на изкуството.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР